Kategorier

More information

Menu
0

Moon er en norsk nettbutikk med base i Oslo som ble startet opp i november 2013. 

Vi fører franske merker som: Hipanema, Amenapih & J.O.T.T. Du finner også norske merker hos oss som: Senze of Joy, Be!Noticed & Moon mfl.

Vi er alltid på utkikk etter merker som har det lille ekstra. Alle merker du finner hos oss er håndplukket og nøye utvalgt og de holder høy kvalitet.

Vi har alle varer på lager i Oslo og vi sender fraktfritt i hele Norge. Leveringstid på bestillinger hos oss er 1 til 2 virkedager. I salgsperioder/ved kampanjer kan leveringstiden være 1-2 dager lengre :) 

Følg oss gjerne på Instagram & Facebook for å se nyheter, få inspirasjon & bli med på konkurranser hvor du kan vinne smykker & klær fra merkerne våre.

Facebook: www.facebook.com/moon.norway Instagram: @moon_norway 

Vi hører gjerne fra deg om du lurer på noe eller vil gi oss en tilbakemelding. Ikke nøl med å ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne & vi er glade for å høre fra deg :)

Du kan kontakte oss på e-post: post@moon.no, sende PM på Facebook eller Instagram, bruke kontaktskjemaet her på siden vår: http://moon.no/contacts eller ringe oss på mobil 95 52 95 95 - Vi besvarer alle henvendelser så raskt vi har anledning.

Vi håper du finner noe du liker hos oss - Happy shopping!

Moon

Kontaktinformasjon:

Moon, Postboks 4671 Nydalen, 0405 Oslo

E-post: post@moon.no

Mobil: 95 52 95 95