Kategorier

More information

Menu
0

Moon er en norsk nettbutikk med base i Oslo som ble startet opp i november 2013. Vi fører merker som: Hipanema, Amenapih by Hipanema, Love Ibiza, Santai, Moon & J.O.T.T.  Alle merker du finner hos oss er håndplukket og nøye utvalgt og de holder høy kvalitet. Vi er alltid på utkikk etter merker som har det lille ekstra :)

Vi har alle varer på lager i Oslo og vi sender fraktfritt i hele Norge. Leveringstid på bestillinger hos oss er 1 til 2 virkedager. I salgsperioder/ved kampanjer kan leveringstiden være 1-2 dager lengre :) 

Følg oss gjerne på Instagram & Facebook for å se nyheter, få inspirasjon & bli med på konkurranser hvor du kan vinne smykker & klær fra merkerne våre.

Facebook: www.facebook.com/moon.norway Instagram: @moon_norway 

Vi hører gjerne fra deg om du lurer på noe eller vil gi oss en tilbakemelding. Ikke nøl med å ta kontakt med oss - vi hjelper deg gjerne & vi er glade for å høre fra deg :)

Du kan kontakte oss på e-post: post@moon.no, sende PM på Facebook eller Instagram, bruke kontaktskjemaet her på siden vår: https://moon.no/contacts eller ringe oss på mobil 95 52 95 95 - Vi besvarer alle henvendelser så raskt vi har anledning.

Vi håper du finner noe du liker hos oss - Happy shopping!

Moon

Kontaktinformasjon:

Moon, Postboks 4671 Nydalen, 0405 Oslo

E-post: post@moon.no

Mobil: 95 52 95 95